De Lovie in Diksmuide maakt kans op grote geldprijs

Redactie KW

De Lovie dingt mee naar de Grote Gift van het 3M Fonds met het project ‘restauratie en herbestemming van het begijnhof in Diksmuide’.

Wie de meeste stemmen haalt, wint een grote geldprijs wat een geschenk uit de hemel zou zijn. Het begijnhof is een beschermd monument dat door De Lovie wordt gerestaureerd en een herbestemming krijgt: er worden studio’s voor mensen met een verstandelijke beperking, een winkel en een toeristisch infopunt voorzien.

Het 3M Fonds is een stichting die door het bedrijf 3M in de Benelux werd opgericht en goede doelen steunt. Het doel van het 3M Fonds is ‘het stimuleren van initiatieven en ondersteunen van niet-commerciële organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de Belgische samenleving’.

Een hele stap vooruit

“Iedereen die wou meedingen naar de prijs moest een project indienen. Eens het project goedgekeurd is, is het eenvoudig: wie de meeste stemmen haalt, wint de prijs en dat zou voor ons project een hele stap vooruit betekenen. Stemmen kan tot en met vrijdag 31 oktober om middernacht, dus een oproep aan allen die nog niet stemden : stem alstublieft nog vandaag!”, vraagt Birgit Provoost van het directieteam van De Lovie.

“Stemmen kan door te surfen naar www.3mfonds.be; daar kies je ‘stemmen’, in de lijst kies je voor De Lovie, je vult naam en emailadres in en daarna krijg je een mail om je stem te bevestigen. Zeker niet vergeten je stem te bevestigen anders is ze ongeldig.”

(ACK)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust