"De decibels van de kinderen moet je erbij nemen"

14/07/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/08/17 om 16:27

Neusjes snuiten, veters knopen, mondjes vegen, ballonnen blazen, verkleedpartijen en een gezonde portie engelengeduld: kinderanimatoren hebben het allemaal en ze hebben het nodig. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zorgen ze gepassioneerd en gedreven voor 'hun' kinderen (voor eventjes toch).

Zomerkampen waren op jonge leeftijd aan mij helemaal niet besteed. Ik was eerder het kind dat zonder vriendjes liever onder moeders vleugels thuis was gebleven bij mijn zussen en broer. Zo'n zomerkamp ging dan ook gepaard met buikkrampen van de dag tevoren: "Ik wil niet naar 't kamp". Het Reiskriebelkamp waar ik heel eventjes deel van uit maak, bezorgt me al kriebels op voorhand wanneer ik op de parkeerplaats van de Lange Munte wandel. Heel eventjes voel ik me een van de kinderen die met hun rugzakje en koek om 10 uur aan de hand van mama of papa zich laat loodsen naar een van de animatoren.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!