Danny en Karina zijn verdienstelijke wijkbewoners in Oostende

De prijs voor persoonlijkheid van het jaar 2015 gaat naar Danny De Paepe en Karina Rau. Zoon Lorenzo zit gehurkt. Verder Gilbert Van Geyt en zijn vrouw Rita Lanckriet (laureaten 2014), Ronny Degheele, Myriam Azou, Bart Plasschaert, Christa Schneller, Frank Jongbloet en Krista Claeys. Dit zijn (gewezen) mandatarissen en organisatoren. © BVO
Redactie KW

Tijdens een feestelijk kermisontbijt heeft het feestcomité Westerkwartier-Vlaams Plein Danny De Paepe en Karina Rau zondagochtend aangesteld als meest verdienstelijke inwoners van de Oostendse wijk Westerkwartier.

Danny De Paepe en zijn vrouw Karina Rau houden al ruim twintig jaar frituur Danny open. In die functie vervult het echtpaar een sociale rol in één van de grootste wijken van de Stad aan Zee. Begin dit jaar hield de bekende friturist uit de Torhoutsesteenweg nog een jubileumfeest, waarbij de trouw klanten werden beloond met een attentie. Op hun beurt kregen Danny, zoon Lorenzo en Karina nu een erkenning van het feestcomité Westerkwartier-Vlaams Plein. De laureaten waren uiteraard erg opgezet met hun prijs.

(BVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier