Dames Markant in Oostnieuwkerke maken paasstukje

Markant in nesten : een twintigtal dames wrong zich afgelopen woensdag in bochten en keren om een prachtig Paasstukje te realiseren onder het toeziende oog van Carine Torelle. Een van de vele activiteiten die Markant doorheen het jaar realiseert.
Redactie KW

De dames van Markant kwamen bijeen om onder begeleiding van een tuinarchitect een paasstukje te maken.

De meer dan twintig dames deden onlangs onder het kundige oog van tuinarchitecte Carine Torelle verwoede pogingen om met takken een zo goed als ronde basis te maken voor een paasstukje. Het was knippen, blazen en trekken geblazen om de takken rond het ijzeren geraamte te plooien. Maar na het bochtenwerk kwam het betere stuurwerk, het aanbrengen van de invulling en de voldoening achteraf : een prachtig afgewerkt bloemstuk.

Fijne activiteiten

Markant is een ladies only-groep die op zeer regelmatige tijdstippen vrijetijdsactiviteiten organiseert. De Oostnieuwkerkse afdeling doet in niks onder voor de grotere afdelingen en zet jaarlijks heel wat activiteiten op de kalender.

De ladies laten zich ook niet onbetuigd als het op feesten aankomt. Ze staan telkens hun vrouwtje op de lokale evenementen, denken we aan de laatste Oostnieuwkerkse Avondmarkt waar ze goed vertegenwoordigd waren in de strijd om de allereerste ‘Miss-Unizo-titel’.

Bij Markant is zeker nog volop plaats voor extra leden.

(KJ-foto KJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier