Creatieve oplossing voor foute levering kerstboom in Brugse rechtbank

30/11/16 om 14:10 - Bijgewerkt om 14:11

Opvallend beeld deze ochtend in de Brugse rechtbank: door een foute bestelling kwamen ze een kerstboom van zo'n drie meter hoog leveren. Enig probleem: het plafond waar de boom moest komen is maar 2,5 meter hoog.

Creatieve oplossing voor foute levering kerstboom in Brugse rechtbank

De werkmannen van de rechtbank in Brugge zaten even met de handen in het haar. De geleverde kerstboom kon onmogelijk geplaatst worden, wat zorgde voor grappige taferelen. Even werd gedacht om een stuk van de boom te zagen of hem op een andere plaats te zetten. Gelukkig voor de werkmannen was de leverancier nog niet weggereden. Na enig overleg slaagden ze erin hun kerstboom te ruilen voor een ander exemplaar die voor een hotel was bedoeld. Grappig detail: ook de nieuwe boom bleek te hoog.

Creatief

De werkmannen gingen creatief te werk en staken de piek van de boom dan maar door het (valse) plafond heen. Een goede oplossing, want wie het niet weet merkt het nauwelijks. De komende dagen wordt de boom nog aangekleed met lichtjes. Blijft de vraag hoe ze in het hotel met de reuzenboom zullen omgaan ...

(MM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!