Commerçant Sam Opdenbosch : “Ik droom ervan een filiaal te openen in New York”

Redactie KW

In KW editie De Weekbode Roeselare schetst reporter Peter Soete wekelijks een portret van een typische Roeselaarse ‘commerçant’. Fotograaf Stefaan Beel brengt die op een eigenzinnige manier in beeld.

Deze week Samuel Opdenbosch, in Roeselare en wijde omstreken véél beter bekend als Mister Spaghetti. “Waarom die naam ? Gewoon omdat het goed bekt. We hadden eerst overwogen om alles ‘Mijnheer Spaghetti’ te noemen. Maar sommige klanten zouden misschien andere verwachtingspatronen hebben.”

“Bovendien klinkt Mister Spaghetti al een beetje internationaal. Dat zou toch wel ongelooflijk zijn: een Mister Spaghetti in hartje New York ! Ja zeker, we zetten de stap als de kans zich voordoet en als we voldoende gegroeid zijn in België. Ik zou misschien nog sneller de stap zetten, maar gelukkig heb ik mijn vrouw Veerle aan mijn zijde. Die is erg goed in cijfers en marketing en is voorzichtiger. Zij doet zaken op basis van cijfers terwijl ik nog een beetje meer mijn buikgevoel laat spreken. Maar samen vormen we een uitstekend team, ja.”

https://www.youtube.com/watch?v=–8A0_FENIE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier