Coacges bundelen krachten in Re-Life House

Voedingsdeskundigen Glenn Vlamynck en Rie Nijs, aromatherapeut Jean-Paul Steenmans, lesgever Japanse yoga en kiko Frédéric Duribreux, en initiatiefnemer coach Alex Six (centraal) zijn enkele steunpilaren van het Re-Life House. © BVO
Redactie KW

In de Aartshertogstraat heeft Alex Six Re-Life House opgericht. Coaches met uiteenlopende specialisaties geven er sessies.

“In de hedendaagse maatschappij is alles te veel gericht op prestatie”, zegt de initiatiefnemer Alex Six. “Daardoor worden mensen geleefd, eerder dan dat ze leven. Re-Life House zwemt tegen de stroom in. Ik ontmoette enkele coaches met een gelijkaardige visie, maar met een andere achtergrond. Zowel individuen als groepen kunnen bij ons terecht om zich via wekelijkse sessies beter in hun vel te voelen. De verschillende disciplines bestonden al apart, maar nooit kon men ze aantreffen onder één dak. De cursus ‘Move to happiness’ richt zich naar mensen die opnieuw willen bewegen op een zachte manier, begeleid door een professionele bewegingscoach.”

“‘Re-Life kiko’ spitst zich toe op het beheersen van de ademhaling. De oefeningen versterken het lichaam, maken het leniger en kalmeren de geest. Bij de workshops ‘bike en run’ gaat het om samen recreatief lopen en fietsen, zonder stress. Ook een voedingsdeskundige maakt deel uit van het team. Zelf coördineer ik de werking van het Re-Life House en zorg voor een begeleiding van mensen die anders willen leven. Van mezelf als ervaringsdeskundige krijgen de bezoekers tips om hun energie terug te vinden.”

(BVO)

>> Meer info via 0477 92 36 39, 059 44 11 55 of info@relifecoaching.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier