Club Brugge laat 200 supporters overnachten in pop-up camping bij stadion

Deze tent staat alvast voor het goede doel. © GF/Club Brugge
Redactie KW

Club Brugge houdt op de vooravond van de start van Play-Off 1 een zogenaamde ‘Sleep In’. Daarbij kunnen 200 supporters overnachten op het domein van Jan Breydel en is er in allerlei randanimatie voorzien.

De Sleep In vindt plaats op woensdagavond 30 maart en start om 18.30 uur ter hoogte van de Clubshop. In de buurt staan 100 tentjes opgesteld, telkens voor twee personen, met daarin ook al een kampeermatras en een kussen van een gulle sponsor van FCB. De kampeerders mogen dat nadien houden.

Om 19 uur krijgen de supporters een rondleiding doorheen het stadion… in het donker, maar met een hoofdlampje. Ook de spelerskleedkamers worden daarbij bezocht. Van 20 tot 22 uur is er een grote barbecue, vanaf 21 uur speelt er ook een liveband.

Na een verkwikkende nachtrust wordt er vanaf 6.30 uur ontbijt geserveerd, het ‘afscheid’ is rond 8.30 uur voorzien. Dan krijgen alle deelnemers nog een aandenken mee naar huis.

Voor het goede doel

De tentjes zijn voorzien voor twee personen. Wie solo inschrijft, slaapt mogelijk wel samen met een andere supporter, als alle tentjes volzet zijn. Deelnemen kost minstens 20 euro per persoon, maar wie meer wil geven, mag dat. De inkomsten gaan integraal naar de werking van het Homeless Team van Club Brugge Foundation, dat zich inzet voor mensen zonder dak boven hun hoofd.

Inschrijven doe je via de website van Club Brugge.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier