City Golf in het stadscentrum

Vincent Hellemans introduceert City golf in Waregem. (Foto HDV)
Redactie KW

Na Antwerpen, Lier en nog andere steden in Vlaanderen introduceert initiatiefnemer Vincent Hellemans nu ook City Golf in Waregem.

City Golf is een variant op het klassieke golfspel waarbij er niet op een daartoe uitgerust terrein naar holes wordt gemikt, maar met hetzelfde materiaal naar doelen op locaties in de stad. En dat gebeurt niet naar gaatjes in de grond, maar naar targets in het straatbeeld: standbeelden, zitbanken, vlaggetjes en dergelijke meer.

Verschillende locaties

“Ik kom met City Golf naar Waregem en heb al verschillende locaties vastgelegd voor de targets: Zuidboulevard, het Pand, de markt, de stadionvijvers, het park Casier, de hippodroom. Er zijn nog meer mogelijke plaatsen”, aldus Vincent Hellemans. “Het is de bedoeling dat daar ter plaatse telkens naar het target wordt gemikt. In Waregem hebben wij nu een parcours van zes en een van negen holes. Wanneer je die allemaal bezoekt, heb je alvast een mooie wandeling door het stadscentrum achter de rug.”

Op aanvraag

City Golf is op maat en kan enkel op aanvraag worden gespeeld van maandag tot en met zondag. Voor zes holes betaal je 20 euro per persoon, voor negen is het 25 euro.

“Het is de bedoeling dat op bepaalde locaties naar targets wordt gemikt”

Groepstarieven gelden vanaf tien personen. Begrepen in de prijs: golfinitiatie, huur golfmateriaal, begeleiding tijdens het hele parcours en een verzekering in geval van schade.

“Dit spelletje, dat in veertig andere Vlaamse steden werd geïntroduceerd en succesvol blijkt, kan nu ook in Waregem. Wie daar meer wil over vernemen, surft het beste naar de site van City Golf”, besluit Vincent Hellemans.

(DJW)

Info: www.city-golf.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier