Christophe Herreman verloor bijna zijn oog door een parasiet

19/05/17 om 10:32 - Bijgewerkt om 10:30

"Het belangrijkste is nu dat we je oog redden." Deze zin zindert nog altijd na in het hoofd van Christophe Herreman. Wat midden maart begon als een banale oogontsteking, heeft de Kortrijkzaan bijna zijn rechteroog gekost. "Als je lenzen draagt, moet je absoluut vermijden dat die in contact komen met water. De gevolgen kunnen nefast zijn. Het spijtige is dat amper iemand dit weet."

De voorbije weken waren niet bepaald de leukste in het leven van Kortrijkzaan Christophe Herreman (36), zaakvoerder van softwareontwikkelaar StackHeap. Alles begon met een onschuldige ontsteking. "Een tweetal maanden geleden had ik last van mijn rechteroor, terwijl er ook een vuiltje in mijn rechteroog leek te zitten. Bij de oorarts kreeg ik te horen dat het om een schimmelprop ging: ik ben een fervent zwemmer en hij legde uit dat er altijd wat water in het oor kan blijven zitten, dat dan een prop wordt."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!