Christa Matton is slimste Otegemnaar

Christa Matton en het feestcomité op Pontwijkbeach. © GV
Redactie KW

Christa Matton werd op de Pontwijkfeesten in Otegem uitgeroepen tot ‘Slimste mens van Otegem’. Ze is daarmee de zesde slimste Otegemnaar.

De verkiezing van ‘Slimste mens van Otegem’ is onderdeel van de Pontwijkfeesten in Otegem. Twaalf ploegen, goed voor zo’n 60 deelnemers, namen het tegen elkaar op in een gemoedelijke quiz. “Het is een quiz waar we vooral de algemene kennis van de deelnemers testen. Daarnaast waren er twee vragenrondes over Otegem en bestond de praktische proef uit een drankenproefronde.”, legt Yves Goemaere van het feestcomite uit.

Met haar overwinning houdt Christa Matton de wisselbeker binnen de Gezinsbond. Vorig jaar won Rita Vandevelde de trofee. Op de tweede plaats eindigden de ‘Surremont Girls’.

De Pontwijkfeesten stonden in het teken van ‘Pontwijk Beach’. Er was zelfs een ministrandje aangelegd met een ligstoel. Op die stoel, die doet denken aan een zomers televisieprogramma, mocht Christa dan ook zitten voor de officiële foto samen met organiserende feestcomité.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier