Chiro Koolskamp pakt weer uit met topeditie van Heuvelrock

Saraya Rinnaert, Marijn Eggermont en Dylan Lafaut. Gehurkt zien we Charleyne De Loof en Maïke Baert. © Joke Couvreur
Redactie KW

Als het mooie weer blijft aanhouden, dan mogen we een topeditie verwachten van het populaire rockfestival Heuvelrock van de plaatselijke Chiro Edelweiss op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei. Deze keer programmeren ze een paar groepen die ongetwijfeld wat belletjes doen rinkelen.

Voor het zevende jaar op rij programmeren de jongens en meisjes van Chiro Edelweiss samen met de oud-leiding hun befaamde Heuvelrock op het grasplein aan hun lokaal.

Geen onbekenden

“Op zaterdag 14 mei mogen ze Falling Man verwelkomen. De Gentse band heeft een bekende frontman, namelijk Sam Louwyck, de broer van de Hollander die het tweede seizoen van Eigen Kweek kruidde. “Daarna brengen we het iets stevigere werk met Carneia, dat neigt naar de stijl van groepen als Tool. Rhea was dit jaar een van de finalisten van De Nieuwe Lichting van StuBru. Ook zij hebben hun repetitiekot in het Gentse en brengen naar eigen zeggen vooral veel vuile rock.”

Heuvelrock vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei, telkens vanaf 18 uur. Tickets kosten 3 euro per dag in voorverkoop en 5 euro voor het hele weekend (een batje!). Aan de deur betaal je respectievelijk 5 en 7 euro.

Kaarten voor Heuvelrock zijn te verkrijgen bij de leiding en in café De Sloeber op de Markt van Koolskamp. Ardooienaren kunnen hun kaart halen bij Alex in café OPCD in de Stationsstraat. (BVB)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier