Catwalk voor het goede doel op Fashion Attack Roeselare

Redactie KW

De Kiwanis Roeselare Ladies’ van Kleef maken zich opnieuw op voor Fashion Attack. Op woensdag 15 februari stellen een resem deelnemende zaken hun nieuwe collecties voor tijdens een sfeervolle modehappening.

Hippe accessoires ontdekken, de nieuwste lente- en zomercollectie kleding, brillen of lingerie spotten en hierbij nog eens lekker culinair genieten? De succesformule van Fashion Attack vindt dit jaar opnieuw plaats in De Vossenberg in Hooglede. Voor de zeventiende keer al organiseren de dames van Kiwanis Roeselare Ladies’ van Kleef dit mode-event ten voordele van kinderen in armoede. “We staan er niet bij stil hoeveel armoede er verborgen zit. Wij zijn alles gewoon, maar dat is jammer genoeg niet voor iedereen zo”, beklemtoont voorzitter Leen Callens.

Omdat armoede een onrecht is, zet Kiwanis zich al ruime tijd in voor kinderen die er om de één of andere reden alleen voor staan. Kiwanis is een overkoepelende organisatie met als belangrijkste drijfveer Serving the children of the world. De Ladies’ van Kleef hebben in het bijzonder aandacht voor projecten die de vierde wereld in onze regio helpen. In Roeselare alleen wordt bijvoorbeeld 1 kind op 7 geboren in een gezin dat armoede kent. “Met de aanwezigheid op Fashion Attack steunt elke gast goede doelprojecten waaronder Tuttifruti, De Pamperbank, De Lovie, bizonkampen, Internaatwerking Kinderen zonder thuis, Eliminate in samenwerking met Unicef en het Kiwanis WVL-sportkamp.

Wervelende show

Ook dit jaar verwelkomen de 22 Ladies’ van Kleef op Fashion Attack heel wat gerenomeerde zaken zoals Bonafida, Botticelli, Entre-nous-deux, Hadlow, Lamon-Nuyttens, La Donna, Lingerie Sofie, Lunette, Marccain, Philip Coiffure, Scapa, Bottinne en A Suivre. La Strada heeft de organisatie van deze wervelende show in handen en zorgt hierbij voor een professionele klank- en lichtshow.

Fashion Attack vindt plaats op woensdag 15 februari 2017 in De Vossenberg in Hooglede. De formule bestaat uit een culinaire verwennerij inclusief dranken, gratis goodiebag met geschenken en waardebonnen. Daarnaast zijn er ook weekends te winnen. All-inprijs: 60 euro.

Tickets via de leden of bij de voorzitter Leen Callens (0477 82 55 43).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier