Carwash voor Aiden in Rollegem-Kapelle

Elke Vanpoucke, Francine Vanhoutte, Stien Rosez, Marieke Deltomme, Aiden Volckaert, Ivan Rosez en Juanito Bettens hopen dat veel volk hun auto zullen laten wassen. © Foto JS
Redactie KW

Op zaterdag 12 september organiseren Juanito Bettens en Yvon Rosé in de Molenstraat 10 een carwash ten voordele van de Mucovereniging.

Een en ander kwam in een stroomversnelling terecht toen bleek dat Aiden Volckaert, het 4,5-jarig zoontje van een nicht van Juanito uit de Berkenlaan in Dadizele aan deze ziekte leed. “Mucopatiënten hebben heel wat extra aandacht en medische verzorging nodig en dat kost al vlug heel wat centen. Samen met Yvon Rosé kwamen wij op het idee om een carwash te organiseren voor het goede doel”, aldus Juanito.

Tussen 8 en 16 uur kan men doorlopend zijn wagen aan de buitenkant te laten wassen. Terwijl men wacht, kan men ook tegen democratische prijzen een drankje krijgen. De integrale opbrengst gaat naar de mucovereniging. Het wassen van een gewone wagen kost 10 euro, de prijs voor een volumewagen is 13 euro. Naast de medewerking van een aantal familieleden en vrienden kunnen zij ook rekenen op de logistieke steun en medewerking van de atletiekvereniging VAD.

(LDE)

Info: Juanito Bettens, 0471 95 95 55, juanitobettens@gmail.com of Yvon Rosé, 0474 65 76 12

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier