Carnavalisten met een Hart geven startschot van hun benefietweekend voor Mateo en Terence

21/04/17 om 20:39 - Bijgewerkt om 20:38

De Oostendse vereniging die de voorbije vijf jaar telkens tijdens hun feestweekend mooie bedragen inzamelde voor mensen met een beperking heeft opnieuw een mooi programma ineen gestoken.

Carnavalisten met een Hart geven startschot van hun benefietweekend voor Mateo en Terence

Op de foto zien we de leden samen met de kleine Mateo, klaar om van het weekend opnieuw een succes te maken. © JRO

Dit jaar gaan de carnavalisten voor Mateo en Terence, twee jongens met een beperking. Het programma ziet er uit als volgt: Op vrijdag 21 april start om 20 uur een grappige quiz-avond. Op hetzelfde moment start het tweedaagse vleesbiljarttornooi. Ook voor een vleeskaarting en een vleestienworp kun je terecht in Café Westrozebeke op vrijdag. Op zaterdag 22 april staat het vervolg van de vleeskaarting, de vleestienworp en het vleesbiljarttornooi op het programma. In Zaal Nieuwland, Nieuwlandstraat 76, kun je spaghetti eten met optredens van Will Andis, Ambistar Den Djoff, Kevin & Romina, Danny Green, Marc Buzeijn, Roberto, Kia en Jean-Claude Maerten. Zondag 23 april is de laatste dag van het feestweekend. Om 8 uur wordt gestart met een ontbijt in café Westrozebeke, je kan ook het ontbijt thuis laten leveren voor de prijs van tien euro. Om 14 uur is er dan nog de Super Bingo met mooie prijzen waaronder een Dames- en He renfiets, een Iphone en een televisie. Info en bestellingen voor het goede doel kan via de voorzitter Maureen Maenhout op het nummer 0486 47 87 17.

(JRO)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!