Campo Solar in Damme opnieuw schot in de roos

Redactie KW

De 2de editie van Campo Solar lokte opnieuw duizenden bezoekers naar het maisveld in Damme. Zij konden er optimaal genieten van de sfeer, de verfrissende drankjes en de muziek.

Het evenement Campo Solar is goed op weg om een gevestigde waarde te worden op de zomerse evenementenkalender in het noorden van onze provincie. De eerste editie vorig jaar was meteen een schot in de roos en ook voor de start van de tweede editie vrijdagnamiddag kwam er een massa volk opdagen. De organisatoren hadden gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen en die oproep viel duidelijk niet in dovemansoren. Het aantal fietsen op de de speciaal voorziene parkeerweide langs de Pijpeweg was niet te tellen.

Campo Solar in Damme opnieuw schot in de roos

Het concept van Campo Solar, een unieke mengeling van sfeer, muziek, fijne hapjes en drankjes midden het landelijke decor van een maïsveld, valt duidelijk bij een groot publiek in de smaak. De organisatoren zorgden voor een nog groter festivalterrein, meer sanitaire voorzieningen en een ruimere en beter toegankelijke bar. Gezien de welhaast nog grotere opkomst dan vorig jaar was dit geen overbodige luxe. Er is ook een speciale koffiebar en een aantrekkelijk uitgebouwde wijnbar voorzien.

Campo Solar in Damme opnieuw schot in de roos

De selectie van de bands en de dj’s zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Zelfs Lieven Verstraete, de bekende VRT-journalist, komt plaatjes draaien.

Campo Solar in Damme opnieuw schot in de roos

(PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier