‘Cabaret Romantique’ brengt glitter & glamour, bubbels en pluimen naar OC De Schouw

Cabaret Romantique belooft een avond vol glitter en glamour, bubbels en pluimen. © Foto SBR
Redactie KW

Vzw De Burgersgilde organiseert binnenkort ‘Cabaret Romantique’ in OC De Schouw in Lichtervelde. De organiserende werkgroep belooft een avond vol glitter en glamour, bubbels en pluimen.

Na zes edities van het tweejaarlijkse Vijverconcert op Papes Pitten, koos de organiserende werkgroep in 2014 voor een nieuw concept. Het zevental organiseerde, onder de vlag van vzw De Burgersgilde, de eerste editie van ‘Cirque Romantique’. Twee jaar later, op zaterdag 10 december, vindt met ‘Cabaret Romantique’ een tweede editie plaats in OC De Schouw.

Roaring twenties

Het concept blijft alvast hetzelfde: “Een gezellige winterse avond waar muziek centraal staat, overgoten met een hartverwarmend sfeersausje”, klinkt het veelbelovend. “Nu kiezen we voor een ander sfeersausje. Van de wondere wereld van het oude circus naar de glitter en glamour van de jaren twintig. Het wordt een avond vol glitter en glamour, bubbels, charleston en pluimen!”

Muzikale omlijsting

Er zijn optredens van Conny Clement en ‘t Schoon Vertier. Nadien draait een dj plaatjes. Kaarten kosten tot dinsdag 1 november 15 euro, daarna betaal je 18 euro, een glaasje bubbels inbegrepen. Tickets zijn verkrijgbaar in café De Burgersgilde, dagbladhandel Paperclip en bij leden van de werkgroep.

(TV-foto SBR)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier