BV’s stylen de dames tijdens Femme Totale in Roeselare

Veronique De Kock in actie. © Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Wie vanmiddag tussen 14 en 18 uur een bezoekje bracht aan een van de vele winkels in het centrum van Roeselare werd mogelijk geholpen door Joke Van de Velde, Veronique De Kock of Olga Zelenko. Zij gaven stylingadvies in kader van Femme Totale.

Femme Totale is de overkoepelende naam voor het eerste weekend van maart waarbij ze in Roeselare de dames iets centraler zetten dan anders. Tussen 14 en 18 uur waren zeven BV’s op ronde in de verschillende winkels om er telkens een uurtje de klanten te helpen met het nodige fashion- en stylingadvies, ook heren gaven ze een duwtje in de rug.

Zo kon je geholpen worden door Joke Van de Velde, maar evengoed ook door Veronique De Kock, Olga Zelenko, Ellen Petri, Kelly Pfaff, Eline Demuynck of zelfs Showbizz Bart.

Morgen is er het tweede luik, waarbij eerder de rechten van de vrouwen aan bod komen tijdens de Internationale Vrouwenstraat op en rond het Stationsplein. Zo schreef Roeselaarse feministe Heleen Debruyne een pamflet en kun je in Galerie Blomme terecht voor passende tekeningen door cartoonist Lectrr. De voormalige Carrefour op het Stationsplein is tussen 14 en 18 uur het epicentrum.

(TD)

Ook Ellen Petri gaf tips.
Ook Ellen Petri gaf tips.© Stefaan Beel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier