Brugse telers en producenten maken de 'Bombé Burger'

11/05/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 14:43

Diya Janssens, bekend van de Indische kookworkshops Kookindi, presenteert op het foodfestival (H)eerlijk Brugge op 27 mei in het Astridpark een hamburger met Indische toets. Daar werkten heel wat lokale producenten en telers aan mee.

Naast freelance verpleegster en kandidaat op de CD&V-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is Diya Janssens vooral een gepassioneerde foodlover. Met Kookindi, het concept waarbmee ze de Indische keuken naar een zo ruim mogelijk publiek wil brengen, oogst ze intussen heel wat bijval.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!