Brugse chefs koken duurzaam op binnenplein Europacollege

09/04/18 om 15:24 - Bijgewerkt om 15:29

De tweede editie van het culinair festival Voorsmaak vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 mei op het binnenplein van het Europacollege. Twaalf Brugse chefs zullen er het hele weekend de uitdaging aangaan om duurzaam te koken.

Het culinair festival Voorsmaak brengt voor het tweede jaar op rij verschillende Brugse chefkoks samen. Na de editie van vorig jaar die plaatsvond in de Magdalenakerk, vindt Voorsmaak dit jaar alweer plaats op een unieke locatie, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!