Brugge zet in op voedselreductie bij zorginstellingen

26/10/17 om 10:06 - Bijgewerkt om 10:04

De stad Brugge stelde in het kader van een Europees project rond duurzame voeding de 'Food Guidelines' op. Daarbij maakt het onder andere prioriteit van het onder controle houden van voedselverlies.

Dat blijkt volgens research uit andere landen vooral bij zorginstellingen een onnodig hoge kostenpost te zijn en daarom wordt samen met vier Brugse zorginstellingen gestart met het voedselverlies in kaart te brengen. AZ Sint-Jan, AZ Sint-Lucas, VZW...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!