Broer Salah Abdeslam betrapt met niet-gekeurde auto in De Haan

03/10/16 om 12:27 - Bijgewerkt om 12:26

Mohamed Abdeslam, de broer van topterrorist Salah Abdeslam, is in de Brugse politierechtbank bij verstek veroordeeld tot een geldboete van 600 euro. Hij reed rond met een niet-gekeurd voertuig in De Haan.

Broer Salah Abdeslam betrapt met niet-gekeurde auto in De Haan

In augustus vorig jaar werd Abdeslam betrapt bij een politiecontrole. Het was niet de eerste keer dat hij rondreed zonder geldig keuringsbewijs. Opvallend: de man moest zich eerder al verantwoorden voor gelijkaardige feiten, omdat hij op 8 augustus vorig jaar in De Haan bij een controle geen geldig keuringsbewijs kon voorleggen. Abdeslam stond verkeerd geparkeerd en trok zo de aandacht van de politie. Uit die controle bleek de BMW X van Abdeslam al meer dan twee jaar niet gekeurd. Hij kreeg daarvoor een geldboete van 420 euro opgelegd.

Mohamed is overigens geen onbeschreven blad. Eerder in 2010 werd hij voor de correctionele rechtbank al veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 2 jaar toen hij als ambulancier lijken bestal.

(MM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!