Brandweer van Avelgem legt aan buurtbewoners uit hoe ze zware slagerijbrand heeft bestreden

22/11/16 om 21:25 - Bijgewerkt om 21:23

Zo'n 50 aanwezigen tekenden dinsdagavond present op een nazorgmoment van hulpverleningszone Fluvia in de brandweerkazerne van Avelgem.

Brandweer van Avelgem legt aan buurtbewoners uit hoe ze zware slagerijbrand heeft bestreden

Het nazorgmoment kwam er naar aanleiding van de zware brand die op zondag 23 oktober Keurslagerij Jeroen en Joyce in de as legde. Eerst werd een korte voorstelling gegeven omtrent het bestaan en de werking van de zone Fluvia, gevolgd door een korte toelichting over het verloop en aanpak van de brand. Daarna gaven twee brandpreventieadviseurs van de brandweerpost Avelgem uitleg omtrent een aantal aspecten van brandpreventie die voor de burger belangrijk zijn. Aan het einde van het nazorgmoment was er nog ruimte voor vragen. Onder de geïnteresseerden bevonden zich vooral buurtbewoners van de getroffen slagerij in de Oudenaardsesteenweg en de aangrenzende Kerkstraat.

(NDZ - Foto NDZ)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit