Bouwbedrijf Romel maakt plaats voor Woonpark ‘Ter Beurse’

Grote belangstelling op de infovergadering over het nieuwe woonproject. (Foto CLY) © Grote belangstelling op de infovergadering over het nieuwe woonproject. (Foto CLY)
Redactie KW

IZEGEM – Het Bouwbedrijf Romel uit de Leenstraat verhuist eind 2014, begin 2015 naar het industrieterrein in Gullegem, omdat er in Izegem geen plaats meer is voor uitbreiding. Op de vrijgekomen site komen er 60 appartementen met een groenzone.

Bouwbedrijf Romel verhuist eind dit jaar of begin 2015 naar het bedrijventerrein in Gullegem, niet zover van de LVD. “Op onze huidige locatie kunnen we niet verder meer uitbreiden en daarom gingen we op zoek naar een ander bedrijfsterrein en dat is Gullegem geworden”, zegt zaakvoerder Jan Romel.

Op het 10.000 m² grote vrijgekomen bedrijfsterrein in de Leenstraat bouwt Romel een residentieel woonproject dat de naam ‘Woonpark Ter Beurse’ meekreeg. Er worden 60 appartementen gebouwd verdeeld over 4 woonblokken, met binnenplein, groenschermen en bufferbekken.

De bouwwerken zullen pas na de verhuis van het bouwbedrijf kunnen starten en men voorziet dan 2 jaar vooraleer het project afgewerkt is.

(IB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier