Bingoal, Hippomundo en Knokke Hippique maken onderlinge weddenschappen mogelijk

Redactie KW

Knokke Hippique tekent daarmee voor een wereldprimeur.

“Dames en heren, waag snel nog een gokje met uw buurman!”, deze zin klinkt op vrijwel elke jumping door de luidsprekers. Deze zin inspireerde ook Hippomundo, Bingoal en Knokke Hippique om het kleine onderhandse gokje op grotere schaal te organiseren. De wereldprimeur is van 25 tot 28 juni weggelegd voor Knokke Hippique. Er zal gewed kunnen worden in vierhonderd krantenwinkels, in wedkiosken op het evenement zelf en online, via bingoal.be.

De organisatie van Knokke Hippique is altijd op zoek naar nieuwigheden die een extra beleving kunnen brengen, zeker voor de eerste editie. Om een uitzonderlijk enthousiasme onder het publiek te brengen, hebben we ervoor geopteerd om voor de allereerste keer in België weddenschappen te organiseren op jumping. Knokke Hippique heeft in Hippomundo en Bingoal de partner bij uitstek gevonden omdat zij onderling op goede voet staan en ook omdat Hippomundo voor sportresultaten de meest betrouwbare bron is op de dag van vandaag.

Tijdens de hoofdproeven van donderdag tot zondag zal men kunnen wedden op de winnende ruiter (gagnant) of op de rangschikking van een ruiter (placé).

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier