Bikers brengen gepest meisje naar school

12/05/17 om 00:00 - Bijgewerkt op 11/05/17 om 14:11

Een karavaan stoere bikers van Crusaders for Justice Belgium heeft een meisje 's morgens naar het Annuntiata-instituut in Veurne gebracht. Om 12 uur haalden ze haar weer op. Zo raakte het meisje naar verluidt tenminste een dag veilig op school en weer thuis, zonder gepest te worden. "Het ging van kwaad naar erger", zegt haar vader. "En bij een kind dat hypersensitief is, hakken pesterijen er dubbel zo hard in." "We houden echt wel in de gaten of ons herstelgericht actieplan werkt", reageert directeur Rita Willaert.

Om begrijpelijke redenen willen de ouders en het gepeste meisje liever anoniem reageren. De vader is wel bereid om het hele verhaal te doen. "Het begon al vroeg in het schooljaar dat mijn dochter werd gepest", aldus haar vader. "In het begin lijkt dat allemaal onschuldig, maar het ging van kwaad naar erger. Ik ben dus naar de directie gestapt om de problemen te bespreken. De schooldirectie zou een zorgbegeleider aanstellen om zowel de pester als mijn dochter te helpen. Maar blijkbaar weigerde de pester elk gesprek en is er van begeleiding niet veel in huis gekomen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!