Big Sun Link Event in Zonnebeke reikt awards uit

De ondernemersaward ging naar Elsie Beheyt en Lode Beheyt uit Passendale. De startersaward naar Wim Mouton en Bea Vermander.
Redactie KW

Op de bedrijvencontactdagen leren lokale ondernemers elkaars activiteiten en producten beter kennen.

Big Sun Link Event is een bedrijvencontactdag georganiseerd door Unizo Zonnebeke en Passendale, Markant en de Raad voor Lokale Economie. Het is uitsluitend voor lokale ondernemers met als doel elkaar en elkaars activiteiten en producten beter te leren kennen. Ook kunnen ze zichzelf voorstellen aan het publiek.

Ondernemers en starters

Groot-Zonnebeke telt niet minder dan 1100 kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Zaterdagavond was uitsluitend voor de ondernemers zelf. Tijdens die avond werden de awards uitgereikt. De ondernemersaward ging naar Elsie en Lode Beheyt van het bedrijf Krial in Passendale. De award voor starter ging naar Wim Mouton en Bea Vermander van de Passendaler. Productiehuis La Fleur Rouge kreeg de prijs voor de mooiste stand.

Vacatures voorstellen op 1 oktober

Op zondag 1 oktober gaan de deuren open voor het grote publiek tijdens de Big Sun Link Beurs. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers aan de beurs ook hun vacatures voorstellen. Wie een job zoekt, kan dus meteen zijn of haar cv meebrengen.

Bovendien valt de Big Sun Link Beurs middenin het Weekend van de Klant. Tussen 15 en 30 september kregen de kopers krasloten bij de deelnemers van Big Sun Link. Hiermee maak je kans op waardebonnen tot 750 euro. De trekking van de (hoofd)winnaars vindt om 16 uur plaats. Het gratis event vindt van 14 tot 18 uur plaats in OC ‘t Zonnerad.

(NVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier