Bieke Vanlaeken uit Deerlijk na 10 jaar toneelinzet op ronde met Marc de Bel

26/08/16 om 18:12 - Bijgewerkt om 18:12

Vrijdagnamiddag werd Bieke Vanlaeken in de bloemen gezet voor haar afscheid als toneellesgeefster bij de Deerlijkse jeugd.

Bieke Vanlaeken uit Deerlijk na 10 jaar toneelinzet op ronde met Marc de Bel

Burgemeester Claude Croes had bij het afscheid bloemen mee voor Bieke Vanlaeken als waardering voor tien jaar inzet. © MV

Bieke leidde tien jaar de vakantiekampen voor jongeren. Creatief, eigentijds en wat graag met een vleugje dans. Burgemeester Claude Croes bood vanwege het gemeentebestuur bloemen aan. In zijn huldewoord wees hij op de tien jaar inzet. "Dit betekende een meerwaarde voor onze vakantiewerking en het is jammer dat er geen elfde en twaalfde jaar komt onder jouw leiding."

Bieke zelf zei dat tien jaar mooi is. Vanaf september gaat zij op toneeltoer in heel Vlaanderen. Samen met auteur Marc de Bel is ze te gast in scholen en culturele centra. "Ik heb het toneel met de jeugd altijd graag gedaan. Ik sta voor een nieuwe uitdaging en in september brengen wij de première van de productie."

(MV)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit