Bieke Vanlaeken uit Deerlijk na 10 jaar toneelinzet op ronde met Marc de Bel

26/08/16 om 18:12 - Bijgewerkt om 18:12

Vrijdagnamiddag werd Bieke Vanlaeken in de bloemen gezet voor haar afscheid als toneellesgeefster bij de Deerlijkse jeugd.

Bieke Vanlaeken uit Deerlijk na 10 jaar toneelinzet op ronde met Marc de Bel

Burgemeester Claude Croes had bij het afscheid bloemen mee voor Bieke Vanlaeken als waardering voor tien jaar inzet. © MV

Bieke leidde tien jaar de vakantiekampen voor jongeren. Creatief, eigentijds en wat graag met een vleugje dans. Burgemeester Claude Croes bood vanwege het gemeentebestuur bloemen aan. In zijn huldewoord wees hij op de tien jaar inzet. "Dit betekende een meerwaarde voor onze vakantiewerking en het is jammer dat er geen elfde en twaalfde jaar komt onder jouw leiding."

Bieke zelf zei dat tien jaar mooi is. Vanaf september gaat zij op toneeltoer in heel Vlaanderen. Samen met auteur Marc de Bel is ze te gast in scholen en culturele centra. "Ik heb het toneel met de jeugd altijd graag gedaan. Ik sta voor een nieuwe uitdaging en in september brengen wij de première van de productie."

(MV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!