Bezoeker jeugdhotel vergeet vals gebit.. en komt zijn tanden enkele dagen later weer oppikken

Redactie KW

Een kunstgebit was er op de toog blijven liggen

Een klant van het populaire jeugdhotel Charlie Rockets liet wel enkele dagen gedelen iets heel cruciaal achter. De man vergat zowaar zijn vals gebit op de bar. Enkele dagen later kwam hij het met het schaamrood op de wangen terug ophalen.

Er circuleren wel vaker opsporingsberichten op Facebook, maar eentje dat de afgelopen dagen de ronde deed onder Bruggelingen was wel heel opvallend. Een caféganger liet namelijk zijn vals gebit liggen op de toog van de Charlie Rockets in de Brugse Hoogstraat. “Ik werk al heel lang in de horeca, maar zoiets heb ik toch nooit gevonden”, zegt Nancy Versluis. “We hebben er hier al heel hartelijk om gelachen.”

De werknemers die de bar vrijdagavond sloten, stootten op het vreemde voorwerp. Een kunstgebit met zes boventanden was daar zowaar op de toog blijven liggen. Een klant moet die uitgedaan hebben – uit zattigheid of voor een weddenschap – en nadien vergeten zijn.

Nancy Versluis (44), die verantwoordelijk is voor het hotel en de bar, plaatste een foto van het gebit op Facebook en lanceerde een oproep. “Wil de rechtmatige eigenaar deze komen ophalen aan de receptie van het hotel? U zal ontvangen worden met een stralende glimlach”, stond er al grappend te lezen.

Maar de oproep had succes, want de eigenaar daagde dinsdagavond op.

(TL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier