Bewonersplatform van Schuiferskapelle valt in de prijzen

18/10/16 om 17:24 - Bijgewerkt om 17:23

Afgelopen weekend ontving het bewonersplatform van Schuiferskapelle de GoeBezigprijs.

Bewonersplatform van Schuiferskapelle valt in de prijzen

Voorzitter Klaas Carrette is, samen met de andere leden van het kernbestuur Rita Callewaert en Luc Ranson, bijzonder tevreden en ziet in de prijs een erkenning van velen jaren inspanning. "We streven naar een dorp waar het fijn is om samen te leven' geeft een mooie samenvatting van wat de bewonersgroep is en doet volgens de vakjury. De keuze van de werkgroepen 'leefbaarheid & mobiliteit', 'feest' en 'infrastructuur' geeft aan op welke pijnpunten hun hart ligt.", aldus de jury omtrent haar keuze. Ze merkte ook op dat er opvallend veel infoavonden over milieu en mobiliteit worden georganiseerd in Schuiferskapelle omdat ze 'een vinger in de pap willen hebben'.

De prijs werd voor de derde maal uitgereikt door de Vlaamse Vereniging Dorpsbelangen. Vorig jaar mocht de gemeente Middelkerke de prijs mee naar huis nemen.

(AVK)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit