Bewoners nieuw rusthuis Avelgem zijn lovend over hun nieuwe thuis

30/03/14 om 19:24 - Bijgewerkt om 19:24

Bron: Kw

De bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Avelgem zijn op maandag 24 maart, na de verbouwingswerken, verhuisd naar hun nieuwe gebouw.

Na het afwerken van fase 1 van de grote verbouwingswerken in het wzc Sint-Vincentius zijn de bewoners nu ook effectief verhuisd naar hun ni...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden