Beurs ‘Bouwen Wonen Nu’ mikt met 105 exposanten op 11.000 bezoekers

Redactie KW

Op de 51ste editie van de bouwbeurs ‘Bouwen Wonen Nu’, die nog tot zondagavond loopt in de Beurshal, zijn 105 exposanten aanwezig. “Net als vorig jaar verwachten we af te klokken op zo’n elfduizend bezoekers”, zegt de organisatie.

Robert Hales, Vincent Decruyenaere, Jan Coussement en Piet Godderis van Bouwunie West-Vlaanderen, standhouder Bob Vereecke van Corona, Frederik Serruys van Unizo en Frederic Dedeyne van Bouwunie West-Vlaanderen. (Foto WK)

“De beurs geeft niet alleen belangrijke impulsen aan de bouwsector en ondernemen in het algemeen, het is ook een mooi uithangbordje voor de commerçanten uit onze regio”, zegt Piet Godderis, voorzitter van de Brugse bouw-, interieur- en tuinbeurs. “Hoewel we ermee niet op de hele grote massa mikken, bereiken we wel het juiste publiek. De bezoekers zijn hier altijd heel gemotiveerd.”

“De mensen komen zich inderdaad gericht informeren”, getuigt standhouder Pieter Vandierendonck van het gelijknamige familiebedrijf, dat zich specialiseerde in open haarden, kachels en natuursteen. “We staan als sinds jaar en dag op deze beurs, die naar mijn gevoel terug wat beter aantrekt dan vorig jaar. De standen zijn verzorgder en dat houdt het niveau op peil.”

De Bouwbeurs ‘Bouwen Wonen Nu’, die dit jaar de focus legt op ‘Levenslang actief wonen’ en voor die gelegenheid ook uitpakte met een fris nieuw logo, is nog tot zondagavond te bezoeken, dagelijks van 14 uur tot 19 uur en op vrijdag tot 21 uur.

(WK)