Bernard (64) draagt al 40 jaar lang elke dag All Stars

Redactie KW

Nou ja, met uitzondering van één dag: die waarop zijn zoon in het huwelijk trad…

“Ik draag al meer dan 40 jaar All Stars. Mijn eerste paar kocht ik in Moeskroen. Het leken me makkelijke schoenen. Sindsdien draag ik niets anders meer”, vertelt Bernard Malfait (64) deze week in De Weekbode De Leie. Hij heeft maar liefst 50 paar All Stars in zijn schoenenkast staan. Daarnaast verzamelt hij ze ook in andere maten en kleuren.

“Ik zie het model graag en ze dragen ook heel makkelijk. Sommige mensen beweren dat je er zweetvoeten van krijgt maar dat geloof ik niet. Toch niet als je ze altijd met sokken draagt”, vindt hij. Bernard, die ook drie kleinkinderen heeft, beseft dat hij toch wel opvalt. Zijn kleinzoon noemt hem een coole opa. “Als ik ooit de Lotto zou winnen, dan bouw ik een huis met daarin een kamer die ik met All Stars zou vullen. Ik zou dan alle modellen in alle kleuren en figuren kopen”, lacht hij.

De coole opa vertrouwt ons trouwens ook nog toe dat er een romanticus in hem schuilt. “Ik heb er ooit een paar met hartjes gekocht. Soms trek ik die aan op Valentijn…”

(Lien)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier