Benefiet voor gezin Mike Wildemeersch schot in de roos na verwoestende brand

De brand vernielde de carwash volledig. © MM
Redactie KW

Honderden vrienden, sympathisanten en familieleden van Mike Wildemeersch en zijn gezin zijn zaterdag samengekomen in feestzaal OostCampus. De opbrengt gaat naar de heropbouw van hun afgebrande carwash. “De steun doet ongelofelijk veel deugd”, zegt Mike.

Een groot springkasteel, een schminkruimte voor de kinderen, een ballonnenclown en eetstandjes. Het was één groot feest zaterdag in Oostkamp. Vrienden van Mike Wildemeersch lieten niks aan het toeval over om het getroffen gezin te steunen. Ruim twee maanden geleden brandde hun carwash de Rampe volledig uit. Ook de woning liep schade op. Hét sein voor de vrienden om in actie te schieten. Honderden mensen kwamen samen om de familie een hart onder de riem te steken.

‘s Middags was er een familiemoment voor jong en oud. “In de avond kozen we voor dj’s om de sfeer erin te brengen”, zegt organisator Johan Dierendonck. Tot in de vroege uurtjes gooiden de aanwezigen hun benen los op de dansvloer. Voor Mike en zijn familie werd het een emotionele dag. “De massale aanwezigheid deed enorm veel deugd. We hadden dit nooit durven dromen. Dit geeft extra moed om onze carwash zo snel mogelijk herop te bouwen”, aldus Mike. In principe staat de heropening gepland voor volgende zomer. De komende dagen zal bekeken worden hoeveel het benefiet heeft opgebracht.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier