Benefiet Rock and Roll Against Cancer in Ledegem

© JAN STRAGIER
Redactie KW

Op zaterdag 16 april is er in Ledegem Rock And Roll Against Cancer, een activiteit ten voordele van het onderzoek naar hersentumoren in het UZ Gent.

Deze benefiet wordt georganiseerd nadat Arne Lannoy verleden jaar opzette in het Ledegemse jeugdhuis Den Traveir. Arne overleed aan hersenkanker op 23-jarige leeftijd op 6 december 2015. Matthias Clarysse, een vriend van Arne, is, samen met tal van andere vrienden, de initiatiefnemer van Rock And Roll Against Cancer “We organiseren Rock And Roll Against Cancer met vrienden uit alle hoeken, Chiro, Jeugdhuis Den Traveir, leeftijdsgenoten, zijn familie en verloofde Jolien Goemaere”, zegt Matthias.

Tour De Lannoy

‘s Middags wordt er ook een ‘Tour De Lannoy’ georganiseerd. Teams van 6 tot 10 personen racen door de Ledegemse straten op gocarts. De omloop is voorzien rond CC De Samenkomst, in de St.-Eloois-Winkelstraat, de Hugo Verriestlaan en De Kempkens. De inschrijvingsprijs bedraagt 18 euro per gocart.

Voor de optredens in De Samenkomst betaalt men 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de deur. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot! Het eerste optreden is voorzien om 19.20u. (LDE)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier