Benedikt Deberdt nieuwe voorzitter Kiwanis Tielt

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Serviceclub Kiwanis heeft in zijn 40ste jubileumjaar met Benedikt Deberdt een nieuwe voorzitter.

“Wij zetten ons in voor de zorg van de kinderen”, opent Benedikt Deberdt. “Niet alleen lokaal, maar ook nationaal en internationaal. Zo investeren we samen met alle 261.000 leden van Kiwanis over heel de wereld in het tetanusvrij krijgen van zwangere moeders en pasgeborenen. We krijgen daarvoor trouwens de logistieke steun van Unicef.”

Speciaal voor het lustrumjaar willen de nieuwe voorzitter en de rest van het bestuur hun reserves aanspreken door twee pilootprojecten te steunen. “Maar omdat reserves niet genoeg zijn, houden we op zaterdag 6 juni een Italiaanse avond, die zal opgeluisterd worden door het koor Scala met de Kolacny Brothers.”

Bloei

Nu Benedikt Deberdt voorzitter is van de club, hij blijft dat nog tot in september, bloeit Kiwanis Tielt meer dan ooit. “Momenteel zitten we met 42 leden, dat is nog nooit zo hoog geweest. We vergaderen regelmatig, maar het zijn altijd ontspannende vergaderingen. Uiteraard met een hapje, maar ook af en toe eens met een spreker. Soms doen we met de groep ook eens een bedrijfsbezoek.”

(RDC)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt van vrijdag 13 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier