Belgisch kampioenschap paarden mennen vindt plaats in Elsegem

Redactie KW

Tijdens de persmeeting in de stoeterij De Strohoeve bij Willy Naessens werd enkele dagen na Waregem Koerse het Belgisch kampioenschap mennen door voorgesteld.

Het is reeds voor de derde maal dat Willy Naessens uitpakt met het nationaal kampioenschap mennen dat plaatsvindt van 15 tot 17 september. “Het wordt andermaal een familiedag waar we naast het sportieve ook uitpakken met een attractief gedeelte met liefst 31 randanimaties die er moeten voor zorgen dat het een aangenaam familiegebeuren zal worden”, verwelkomde Willy Naessens iedereen.

“Er zijn niet minder dan negen hinderniscombinaties uitgetekend op dit prachtig parcours dat iedereen zal verwelkomen in het Domein de Ghellinck in Elsegem.” Armand De Paepe die instaat voor de hindernissenopbouw pikt in: “Liefst 65 combinaties waaronder een veertigtal buitenlanders maken deel uit van het deelnemersveld.”

K3

“Paardensport is mijn hobby, mijn grote passie”, aldus Willy Naessens. “Ik wil de mensport bekend maken bij het grote publiek. Vandaar dat we jaar na jaar er ook voor zorgen dat we zeer veel randanimatie voorzien. Ook meervoudig en kersvers wereldkampioen Boyd Exell doet mee. Het familiefeest zal losbarsten met een optreden van de meidengroep K3. Er zal ook een airshow op zaterdagnamiddag voorzien worden, een spektakel boven Wortegem-Petegem. Vanaf 13 uur kan het publiek genieten van een show met onder meer het Belgische team van de Red Divels, luchtacrobatie met Team Raven en de kunsten van Kristof Cloutens, de nationale kampioen.”

(YVW – foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier