Bart Vercaigne uit Passendale brengt ‘Lente-Offensief’ met fanfare Sint-Cecilia

Bart Vercaigne : "Als van kleinsaf interesse voor slagwerk." (Foto ZB) © (Foto ZB)
Redactie KW

Op zaterdag 5 april brengt de Koninklijke fanfare Sint-Cecilia om 20 uur in PC De Craeye haar lenteconcert ‘Lente-Offensief’. Bart Vercaigne is actief bij het trommelkorps en speelt derde bugel.

Bart Vercaigne (37) is sales engineer bij Getra Marking in Wommelgem en woont met echtgenote Katrien Verstraete en zoon Emiel (11) in de Vierde Reg. Karabiniersstraat in Passendale. “Ongeveer 8 jaar geleden liet ik me aansluiten bij de fanfare, onder impuls van kennissen en vrienden die al lid waren”, vertelt Bart.

Contact

“Wat me vooral aantrekt bij de fanfare is, naast het muzikale, ook het sociale gedeelte. Het is voor mij belangrijk om op die manier contact te blijven houden met muzikanten, dorpsgenoten en vrienden.”

Wie Bart en de fanfare van Passendale aan het werk wil zien, kan dit op zaterdag 5 april om 20 uur in PC De Craeye in de Kraaiveldstraat. Dan brengt de Koninklijke fanfare haar ‘Lente-Offensief’ onder de leiding van dirigent Jelle Proost. De toegang in voorverkoop bedraagt 7 euro en aan de deur 8 euro, consumptie inbegrepen. (NVZ)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West van 28 maart

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier