'Bar La Gare' in Kortemark sluit twee dagen eerder na kritiek lokale horeca

11/08/17 om 12:22 - Bijgewerkt om 12:21

Oppositiepartij SP.A heeft ernstige bedenkingen bij de privileges die de pop-upbar Bar La Gare volgens hen zou krijgen van het gemeentebestuur. En ook de lokale cafébazen zijn niet blij met de aanwezigheid van de zomerbar in de Krekemeersen. Die ontevredenheid viel niet in dovemansoren, want het team achter Bar La Gare besloot de pop-upbar twee dagen eerder dan voorzien te sluiten. "Om zeker geen klanten af te nemen van de cafés, zullen we op kermiszaterdag en -zondag niet meer openen", luidt het.

Bar La Gare opende op donderdag 27 juli de deuren in de Krekemeersen en is sindsdien een populaire pleisterplaats voor mensen uit Kortemark en omstreken. Toch is niet iedereen even blij met de aanwezigheid van de zomerse pop-upbar aan het wachtbekken bij het station. Zo heeft SP.A Kortemark bedenkingen bij bepaalde "privileges" die de organisatoren zouden krijgen. En ook de lokale cafébazen zijn niet blij met de populaire concurrent.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!