Bach in Sint-Martinuskerk Oekene

Joris Olivier nodigt iedereen uit naar het concert van het Kortrijks Vocaal Ensemble in de Sint-Martinuskerk. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Redactie KW

In de reeks Oekene inviteert is er op zaterdag 7 juni een concert van het Kortrijks Vocaal Ensemble in de Sint-Martinuskerk.

Het Kortrijks Vocaal Ensemble brengt op zaterdag 7 juni werk van Bach in de pittoreske Sint-Martinuskerk. Dirigent van dienst is Wim Verdonck, het Kortrijks Instrumentaal Ensemble zorgt voor de begeleiding. Verder hebben we Inge Zutterman (sopraan), Pieter De Praetere (altus), Yves Van Handenhove (tenor) en Arnout Malfliet (bas). “Ook Oekene heeft af te rekenen met druk van buiten het dorp”, begint Joris Olivier. “Denken we maar aan de komst van het Accent business park of de komst van het ziekenhuis. Om toch niet in de val van verstedelijking te trappen en onze authenticiteit te behouden, kiezen we voor kunst als onze reddingsboei.”

Het concert vindt plaats op zaterdag 7 juni en begint om 20.30 uur. Deelnameprijs 15 euro, er is een evaluatiedrink. Meer info op www.oekeneNV.be of 0475 23 98 01. (Thomas Dubois)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier