Avondmarkt op de Veemarkt in Kortrijk schot in de roos

© foto TV
Redactie KW

Vrijdag organiseerde het Feest- en Handelscomité van de Veemarkt voor de derde keer de avondmarkt ‘Veemarkt Congé’. Honderden gegadigden daagden op.

Met dit initiatief vierden de handelaars samen het begin van de zomervakantie en ‘Le quatorze julliet’, de Franse nationale feestdag. De avondmarkt werd ingevuld met een petanquetornooi voor de Kortrijkse clubs, drank- en eetkraampjes met foodtruks, kindergrime en een springkasteel. Voor de Franse muzikale toets zorgden Guy et les Michelins.

Ook Laura, Lisa, Sarah, Bastien, David en Glenn van het Belfiuskantoor tekenden present op uitnodiging van hun bestuurschef Koen. “Het hoort erbij, het is een traditie dat we samen ‘de congé’ inzetten. Dit marktje is daar ideaal voor en het brengt onze mensen nog eens extra samen”, aldus Koen. De dames komen supporteren voor Glenn en David die aan het petanquetornooi deelnemen. “Mooi weer, terrasje, drankje, samen genieten, mensen ontmoeten en congé inzetten, meer moet dat niet zijn. We komen Glenn en David een hart onder de riem steken voor hun tornooi. Spannend.”

(PVH – foto/video TVH)

https://www.youtube.com/watch?v=n1M85Eo3ZCY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier