Auto Retro ruilt Brugge voor Roeselare

© STEFAAN BEEL
Peter Soete

De bekende oldtimerbeurs Auto Retro verhuist naar de Roeselaarse Expohallen. Het thema is dit jaar 100 jaar BMW en 70 jaar Ferrari. Op deze 37ste editie komt ook voor het eerst een tentoonstelling van BMW en Triumph motorfietsen.

Doordat het Brugse Beursgebouw wordt afgebroken, moesten de organisatoren van de oldtimerbeurs Auto Retro uitkijken naar een andere locatie. De 37ste editie van Auto Retro vindt op 21 en 22 januari plaats in de Roeselaarse Expohallen. De bijna dubbel zo grote expositieruimte en de voldoende en gratis parkingplaatsen zijn extra troeven voor de organisatoren en bezoekers.

De thema’s van de beurs zijn 100 jaar BMW en 70 jaar Ferrari. Op de thematische tentoonstelling zullen om en bij de 35 exclusieve wagens te zien zijn. Daarnaast zullen de bezoekers ook de wagens kunnen bewonderen die de vele handelaars zullen tonen. Voor het eerst komt er ook een overzicht van historische motorfietsen: de geschiedenis van de Triumph Bonneville en van de BMW motorfietsen wordt belicht.

Auto Retro is op zaterdag 21 en zondag 22 januari open tussen 9.30 en 18.30 uur. Een toeganskaartje kost 12 euro. Alle info op www.autoretro.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier