Attracties in Bellewaerde krijgen digitale borden met wachttijden

Redactie KW

Daarnaast is er voor 2015 ook een nieuwe stunt- en duikshow, een nieuwe 4D-film en een roofvogeldemonstratie.

Vanaf 4 april kunnen de bezoekers de gloednieuwe show ‘Gold Rush’ ontdekken. Tijdens deze spectaculaire show wordt het publiek ondergedompeld in de jaren 1800 en beleven ze samen met een groep goudzoekers een adembenemend avontuur in en rond een onderwatergelopen goudmijn. Voor het eerst in Europa zal daarbij een uiterst gewaagde sprong vanop 25 meter hoogte door 2 duikers op hetzelfde moment gebeuren, in een zwembad van slechts 10 m diameter en amper 4 m diep.

Meer special effects

Naast de roofvogeldemonstratie, de duikshow en de 4D-film, investeert Bellewaerde ook in extra special effects voor de topattracties van het park. Zo wordt het indoorgedeelte van de familiecoaster Huracan voorzien van extra licht- & lasereffecten en krijgt de Bengal Rapid River bijkomende watereffecten.

Om het comfort van de bezoekers te verhogen, worden er doorheen het park digitale borden geplaatst waarop de wachttijden van de attracties worden vermeld. Daarnaast kunnen de bezoekers met behulp van een nieuwe smartphone applicatie hun parkbezoek nog beter voorbereiden.