Arno Hintjens samen met Tjens Matic eerste grote naam van Leffingeleuren

12/05/17 om 19:18 - Bijgewerkt om 19:18

Muziekclub De Zwerver, organisator van Leffingeleuren, maakte de eerste namen bekend van de komende editie die in het tweede weekend van september in het centrum van Leffinge plaatsvindt. De 68-jarige Arno Hintjens speelt met zijn nieuwe band Tjens Matic een thuismatch.

Arno Hintjens samen met Tjens Matic eerste grote naam van Leffingeleuren

© BELGA

Leffingeleuren wil aan muziekliefhebbers andermaal een muzikale driedaagse met veel variatie en nieuwe namen aanbieden. Zo zakken uit Engeland zowel de postrockers van 65DaysOfStatic als de nieuwe punksensatie Idles naar Leffinge af. Uit eigen land staan nu al La Jungle, een tegendraads duo uit Bergen, en het vijfkoppige Shht uit Gent, dat de talentenjacht Verse Vis won, geprogrammeerd. Voorts biedt de voorlopige affiche een flinke dosis garage- en punkrock en indie naast toefjes roots, country en folk. Via deze link kom je te weten wie het team rond Lode Pauwels, coördinator van Leffingeleuren, ondertussen geboekt heeft. Dit jaar vindt Leffingeleuren plaats op 8, 9 en 10 september.

(SVV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!