Ardowie brengt comedy van de bovenste plank in Koolskamp

© EH
Redactie KW

Op zaterdag 23 april komen Steven Mahieu en Steven Goegebeur comedy van de bovenste plank brengen in ‘t Zonneke. Die avond is meteen de eerste organisatie van Ardowie, een nieuwe vereniging die op geregelde tijdstippen wat wil organiseren en zo meer leven in de brouwerij wil brengen.

Het comité, dat door het leven gaat als Ardowie, strikte Steven Mahieu en Steven Goegebeur. Mahieu is een geboren Oostendenaar, die bekend raakte in Comedy Casino en sindsdien regelmatig opduikt op televisie. Na zijn debuut Mahieustueus toert hij vandaag rond met Maniak. Steven Goegebeur is ook een relatieve nieuwkomer in de comedyscene. Hij is bekend als een van de Foute Vrienden op televisie en toert momenteel ook rond met zijn tweede zaalshow. Steven versus Steven, dat moet wel vuurwerk geven.

Je kan kaarten kopen op voorhand bij Eethuis Sasja, De Platte Buzze en café OPCD voor de comedynight op zaterdag 23 april om 20.30 uur. De deuren gaan een halfuurtje eerder open. Kaarten kosten 12 euro op voorhand en 14 euro aan de deur. Voor 25 euro per persoon kan je ook een VIP-tafel regelen. Daarbij is er een receptie voorzien met cava en hapjes, krijg je er vier drankbonnetjes bovenop, hapjes in de pauze én uiteraard een prominente plaats vooraan. (Bert Vanden Berghe)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier