Aquarium- en Terrariumvereniging Danio Rerio geeft twee voordrachten

© Frank Meurisse
Redactie KW

Aquarium en terrariumvereniging Danio Rerio organiseert twee voordrachten in het kader van de Aqua-Terradagen van de overkoepelende BBAT, de Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders.

Marcel Vuylsteke, Nico Callens, Brecht Vanhoutte, Claude Christiaens en Dominiek Leenknegt van Danio Rerio. (Foto Frank)
© Frank Meurisse

Danio Rerio is een aquarium en terrariumvereniging die al sinds 1935 actief is met als doel leden die dezelfde passie voor aquariums en terraria delen, via voordrachten, workshops en allerlei beurzen de nodige info te bezorgen. “Ook vijverliefhebbers komen aan hun trekken, want in de huidige tuinen zijn waterpartijen bijna altijd aanwezig”, zegt Dominiek Leenknegt van Danio Rerio. De vereniging plant twee voordrachten in het kader van de Aqua-Terradagen die de overkoepelende BBAT op touw zet.

“Op vrijdag 10 oktober is Wim Tomey te gast in ons clublokaal Zaal Mandeldaele. Het thema is ‘Paludarium exclusief, waar water en lucht samenkomen’. Op 17 oktober gaat het over ‘De Vijver Doorheen De Seizoenen’ met als gastsprekers Joris en Luc Diopere. Deze avond vindt plaats in zaal Het Stampkot in de Reperstraat 14 in Emelgem. Iedereen die geïnteresseerd is mag gratis binnen. De activiteiten vangen telkens om 20 uur aan. We voorzien ook een tombola met mooie prijzen.” De ledenvergaderingen vinden elke tweede vrijdag van de maand plaats behalve in juli en augustus, in zaal Mandeldaele.

Info: www.daniorerio.beof dominiek.leenknegt@telenet.be.

(MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier