Antoinette Caenepeel viert 101ste verjaardag

Antoinette Caenepeel viert haar 101ste verjaardag. © NS
Redactie KW

Antoinette Caenepeel vierde zondagmiddag haar 101ste verjaardag met haar vrienden en familie. De Meulebeekse Antoinette verblijft in woonzorgcentrum Ter Deeve.

De jarige Antoinette Caenepeel zag het levenslicht op 16 juli 1916. Ze is dus 101 jaar oud geworden en vandaag, zondag wordt haar verjaardag gevierd in het woonzorgcentrum Ter Deeve waar ze woont. Ze is afkomstig van Meulebeke en komt uit een gezin van zeven kinderen.

“Een rustig leven, zonder jezelf veel zorgen te maken”

Antoinette liep school in de lagere school in Marialoop en nadien kon ze aan de slag bij enkele landbouwers. Ze huwde met Adiel Gillewy en het koppel werkte samen bij de firma Libeltex. Samen kregen ze drie kinderen: zoon Daniël en twee dochters die op zeer jonge leeftijd overleden zijn.

In 1968 overleed haar man Adiel. Antoinette is hertrouwd met René Clarysse. René en Antoinette trokken op 5 september 1986 in bij een serviceflat in Ter Deeve. Één jaar later overleed René. Sinds een twee tal jaar woont Antoinette in het woonzorgcentrum Ter Deeve. Ze heeft het daar goed en haar gouden tip om 100 jaar of meer te worden is een rustig leven leiden zonder je veel zorgen te maken. (NS/ foto Nele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier