Annie Debersaques drie maanden na haar man Fernand overleden

Redactie KW

Annie Debersaques is op 73-jarige leeftijd overleden in Kortrijk. Een drietal maanden terug werd Annie weduwe na de dood van haar man Fernand Braem.

25/05/1944 – 23/07/2017

Annie werd in Kortrijk geboren en groeide er ook op. Ze woonde jaren in Lauwe en kwam later terug naar de Guldensporenstad. Samen met haar eerder dit jaar overleden man had Annie drie zoons: Bruno, gehuwd met Conny Decraene, Philippe die samen is met Valerie Feys en Steven, gehuwd met Catharine Debaes. Het koppel laat ook acht kleinkinderen na.

Annie werkte vijf jaar als verkoopster in de Kortrijkse Innovation en richtte zich daarna volledig op haar gezin en op het huishouden. Haar man Fernand werkte twintig jaar als kantoordirecteur bij Bank Brussel Lambert in Lauwe en werd later personeelschef bij BBL, later ING op de Grote Markt in Kortrijk.

Annie amuseerde zich op haar computer en ook Facebook was haar niet vreemd. Ze hield ook van romantische films en een goede detective. Ze naaide graag en genoot ook van winkelen en een terrasje doen. Samen met Fernand reisde ze veel en zag ze een groot deel van de wereld. Ook het voetbal van de kleinkinderen volgde ze.

De uitvaartplechtigheid vond vrijdag plaats in crematorium Uitzicht.

(EDB – foto GF)

31 KORT Overlijden Annie Debersaques met man Fernand Braem_ed5.PNG