Anneleen zorgt vanaf 4 juli voor leven in de cafetaria van Tiegembos

Anneleen Deseyn gaat een nieuwe uitdaging aan. (Foto -a JE)
Redactie KW

Anneleen Deseyn uit Anzegem zal deze zomer de honger en dorst lessen van de bezoekers. De gemeente Anzegem kan opgelucht ademhalen, na een niet eenvoudige zoektocht naar een nieuwe uitbater voor de bar in Tiegembos. Anneleen Deseyn heropent vanaf 4 juli de cafetaria.

Een aantal weken geleden diende Anneleen Deseyn (27) uit Anzegem een voorstel in bij de gemeente, die al even op zoek was naar een opvolger voor de succesvolle pop-upbar in het bos. Ondertussen was Anneleen met de fiets vertrokken naar Italië om een aantal vrienden te bezoeken. De reis moest ze helaas onderbreken toen ze bericht van de gemeente kreeg dat haar project in aanmerking kwam. “De gemeente heeft me de kans gegeven om er iets goeds van te maken. Het is voor mij heel erg spannend, maar ik ga er alles aan doen om er een mooie plek van te maken”, vertelt Anneleen.

Anneleen hoopt van Tiegembos een thuis te maken voor de bezoekers. De cafetaria zal onder andere aangekleed worden met een 50-tal oude postkaarten en foto’s van Tiegem uit de vorige eeuw. In de cafetaria kan je terecht voor maar liefst 20 soorten bier en streekproducten. “We bieden streuvelspralines, Tiegemse koffie, Landergemse advocaat en wekelijks nieuwe gebakjes aan.

Maar je kan hier ook gewoon een boterham met kaas of hesp eten”, vertelt Anneleen. De taverne zal voor de eerste keer de deuren openen op woensdag 4 juli. Je kan er vanaf dan terecht op woensdag en vrijdag van 14 tot 20 uur, in het weekend van 9 uur ‘s morgens tot 20 uur ‘s avonds. “Ik vind het belangrijk dat mensen vooral komen genieten van Tiegembos. Hier mogen de mensen op hun gemak zijn”, aldus Anneleen.

Verder zullen er activiteiten georganiseerd worden, zoals krachttraining in het bos en pilates op zaterdagvoormiddag. Voor de kinderen zijn er dan weer workshops zoals kampen bouwen op woensdagnamiddag. Anneleen kan gelukkig op de hulp rekenen van heel wat mensen. Ze zoekt evenwel nog flexi- en vakantiejobbers. (XC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier