Angèle (102) uit Waregem is verlekkerd op whisky en champagne

De 102-jarige Angèle klinkt met burgemeester Vanryckeghem.
Redactie KW

Een uitzonderlijke ontvangst in het stadhuis: Angèle Musschoot vierde er haar 102de verjaardag. Zij vertelde over haar favoriete drankjes.

Angèle Musschoot werd op zaterdag 23 september ontvangen op het stadhuis. Onder meer klinken met burgemeester Kurt Vanryckeghem stond op het programma. “Schuif jouw stoel maar dichterbij, wij gaan eens klinken. Mijn voorkeur gaat naar een borrel elixir of whisky, maar het mag ook champagne zijn”, zei de kranige vrouw. Angèle woonde tot voor een paar jaar in Sint-Eloois-Vijve. Nu woont zij in het WZC De Meers.

De bladzijde in het guldenboek ondertekenen, dat was geen probleem voor Angèle: “Het is de tweede keer dat ik het boek teken. Op mijn 100ste verjaardag, en nu. Vorig jaar lag ik in het ziekenhuis en kon ik niet zelf naar het stadhuis komen.”

Na het drankje, ontving Angèle een geschenk van het koningspaar (champagne) en van de gemeente (een mand met veel lekkers). Angèle had het nog over haar favoriete televisieprogramma’s: Thuis, Familie en ook nog Het Nieuws. “Ik hoop nog lang te kunnen komen naar het gemeentehuis.” (MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier